Va asteptam la noul Call Center!

Newsletter

Mihai Marinescu
comenteaza

Suport tehnic de calitate

Echipa noastra lucreaza in permanenta pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune solutii informatice.

Serviciul de suport tehnic va sta la dispozitie pentru urmatoarele tipuri de solicitari:
• Adaugare, activare sau inactivare de licente;
• Adaugare sau activare de module noi;
• Intrebari in legatura cu functionalitatile programului;
• Semnalarea unor eventuale erori;
• Posibilitatea realizarii a diverse personalizari ale programului.

Puteti intra in contact cu specialistii nostri apeland numarul de telefon unic 031 405 1111, de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00-18.00 sau trimitand un e-mail pe adresa suport@datagram.ro

Am marit numarul operatorilor care va stau la dispozitie oricand aveti nevoie de suport tehnic, astfel incat timpul de asteptare pentru a intra in legatura cu un consultant a fost redus considerabil. Va invitam sa folositi cu incredere serviciul de suport tehnic, intrucat avem mereu specialisti disponibili pentru a da un raspuns intrebarilor dumneavoastra.

Pentru noi este esential ca fiecare utilizator al produselor si serviciilor noastre sa fie multumit si sa poata utiliza produsele companiei noastre in cele mai bune conditii, astfel incat sa ne pastram calitatea de cel mai bun furnizor de solutii informatice din piata caselor de schimb valutar din Romania.

Scrieti un comentariu


Nu puteti citi codul? Apasati aici pentru refresh