Cu ExchangeOnline, va instalati cel mai modern soft de gestiune pentru schimb valutar.


 • Urmarirea in timp real a evolutiei profitului si a volumului tranzactiilor agentiilor de schimb valutar
 • Securitate maxima, protocol de criptare SSL
 • Retea de service nationala cu peste 300 unitati
 • Export rapid de date contabile
 • Protectie anti-frauda
 • Raportari BNR si ANAF cu un singur click
 • Valorile cursului stabilite la sediu, in timp real
 • Personalizare drepturi de acces ale agentiilor
 • Generare automata formular de tranzactie
 • Panou intern cursuri valutare curente
 • Crearea automata a alertelor BNR si ONPCSB

Caracteristici

ExchangeOnline este singurul soft interconectat avizat 2018 si omologat de Ministerul Finantelor Publice pentru casele de schimb valutar, conform OUG 28/1999 si OUG 8/2015 cu modificarile ulterioare (privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale) si dispune de retea de service nationala pentru a permite caselor de schimb valutar functionarea in parametrii impusi de legislatia in domeniu. ExchangeOnline POS este format din program de schimb valutar, imprimanta fiscala cu jurnal electronic Datecs FP-700V si afisajul client DPD 201.

Detalii

Avantajele sistemului soft pentru schimb valutar ExchangeOnline

Securitate

Programele online sunt mai sigure

Atunci cand folositi ExchangeOnline, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

La zi

Cea mai performanta versiune

In comparatie cu programele traditionale pentru care este nevoie sa descarcati de pe internet si sa instalati diverse actualizari, produsele noastre se actualizeaza automat. Beneficiati intotdeauna de cea mai recenta si performanta versiune.

Scalabilitate

Va puteti extinde usor reteaua

Este esential sa aveti posibilitatea de a creste si de a va extinde fara a fi implicate costuri ridicate de achizitie a unui alt program sau chiar a unei alte arhitecturi pentru ca cea initiala ar fi depasita. ExchangeOnline face toate acestea posibile.

Accesibilitate

Totul intr-un singur loc.

Un avantaj cheie al arhitecturii online este acela ca toate datele companiei dumneavoastra sunt centralizate si accesibile de oriunde v-ati afla, in orice moment al zilei. Puteti accesa informatia de oriunde. Sigur, securizat, protejat de parole.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

O licenta ExchangeOnline este valabila pentru o singura agentie. Utilizarea acestei solutii software in mai multe agentii presupune achizitia cate unei licente pentru fiecare dintre aceste agentii.

Detalii