ExchangeOnline este o solutie soft pentru casele de schimb valutar, dezvoltata in conformitate cu prevederile legale privind desfasurarea acestui tip de activitate. Programul beneficieaza de realizarea simultana a operatiunilor atat de la sediu cat si de la oricare punct de lucru, asigurandu-va astfel ca agentia lucreaza cu valorile cursului de schimb valutar stabilit de dumneavoastra. Mai mult, puteti stabili restrictii in functie de dorintele dumneavoastra pentru fiecare agentie. De exemplu, pentru unii utilizatori se poate restrictiona dreptul de a accesa rapoartele sau dreptul de a configura valutele. Pe de alta parte, pentru un operator din agentie se poate acorda dreptul de a modifica valoarea cursului sau a comisionului. Astfel, dumneavoastra puteti personaliza, in functie de preferinte, drepturile de acces ale fiecarui punct de lucru, iar pe prima pagina va fi afisata o situatie generala si completa a agentiilor.

Avantajele lucrului cu soft online pentru schimb valutar

Ce este o solutie software online? O solutie software online inseamna un program-server (acesta este programul central ce raspunde cererilor fiecarui program-client; programul-server se ocupa si de gestiunea stocarii datelor) si unul sau mai multe programe-client (acestea sunt programele prin care utilizatorul interactioneaza cu solutia online, realizeaza diverse operatii legate de baza de date).

De ce solutiile online sunt mai eficiente pentru afaceri? Utilizand solutii software online, latura tehnica nu mai prezinta nicio importanta si nu va mai incurca cu nimic – trebuie doar sa va faceti treaba cu programul. Astfel, lasati in grija noastra problemle de securitate. Noi ne asiguram ca dumneavoastra aveti la dispozitie timpii de functionare maximi, facem copii de siguranta, realizam actualizarile periodice si tot ceea ce tine de "persoana de la IT". Dumneavoastra va ramane sa va ocupati de afacere, iar noi de restul.

Securitatea sistemelor online. In abordarea traditionale, angajatii au cate un calculator personal / laptop pe care isi salveaza datele. Pentru backup se pot folosi memorii USB, CD-uri, DVD-uri. Ceea ce nu este absolut deloc sigur. Notebookurile se pierd, se fura, se distruga, calculatoarele de birou au foarte rar configurate programe care realizeaza backupuri si, mai mult decat orice, este putin probabil ca toate calculatoarele tuturor persoanelor implicate sa fie actualizate la zi cu cele mai noi si bune programe de securitate si alte configurari de sistem. Folosind ExchangeOnline, datele afacerii dumneavoastra se stocheaza in servere de calitate inalta, cu siguranta maxima, ce sunt mereu actualizate la zi, cu backupuri zilnice, totul aflandu-se intr-un data center ultra-modern si extrem de sigur. Aceasta este tehnologia cea mai inalta disponibila si prin ExchangeOnline o punem la dispozitia afacerii dumneavoastra.

Totul intr-un singur loc. Un avantaj cheie al arhitecturii online este acela ca toate datele companiei dumneavoastra sunt centralizate si accesibile de oriunde v-ati afla, in orice moment al zilei. Nu riscati sa pierdeti informatii, din moment ce totul este stocat online. Puteti accesa informatia de oriunde. Sigur, securizat, protejat de parole.

Backupuri zilnice. In vederea asigurarii redundantei stocarii datelor, backupurile sse fac pe servere speciale.

Siguranta totala. Serverele noastre din cloud dispun de protectie prin protocoale de securitate speciale. De asemenea, securitatea fizica se asigura prin paza permanenta in data center si prin utilizarea de camere de supraveghere. Serverele sunt actualizate regulat, inclusiv din punct de vedere al sistemelor de securitate. Routerul ce dirijeaza traficul este de cea mai inalta clasa, mentinand datele dumneavoastra sigure.

Beneficiati intotdeauna de cea mai recenta si performanta versiune. In comparatie cu programele traditionale pentru care este nevoie sa descarcati de pe internet si sa instalati diverse actualizari, produsele noastre se actualizeaza automat.

Nimic de instalat! Pentru a rula ExchangeOnline nu este necesar sa descarcati ceva de pe internet si nu trebuie sa instalati absolut nimic. Trebuie doar un singur click pe iconita ExchangeOnline, urmat de autentificarea cu nume de utilizator si parola. Simplu, nu-i asa? Simplu si sigur!

ExchangeOnline functioneaza pe orice sistem de operare. Pana si pe Microsoft Windows XP!

Controlati accesul la informatii. Ii puteti crea un cont in ExchangeOnline oricarei persoane de incredere. Ii puteti da anumite drepturi de folosire pentru diversele sectiuni din program. In acest fel, un operator dintr-o anumita agentie va aveaacces doar in agentia la care a fost asignat, fara sa poata vedea datele centralizate sau ale altor agentii. Puteti selecta exact ce operatii poate avea dreptul sa acceseze un anumit operator. Pentru modulul de sediu, puteti alege sectiunile in care are acces fiecare membru al managementului. Aveti control 100% si putere de decizie!

Aveti acces la rapoarte in timp real si puteti lucra acasa, la birou, pe drum sau oriunde va aflati. Cand folositi platforma AmanetOnline, biroul dumneavoastra poate fi oriunde : la firma, acasa, la hotel, in biroul unui client, chiar si pe telefonul mobil. Datele dumneavoastra va stau la dispozitie oriunde aveti acces la internet.

Beneficiati de scalabilitate. Noi incurajam cresterea afacerii dumneavoastra! Atat in cazul in care sunteti la inceput, dar si in cazul in care aveti deja experienta, este esential sa aveti posibilitatea de a creste si de a va extinde fara a fi implicate costuri ridicate pentru achizitionarea unui alt program sau chiar a unei alte arhitecturi pentru ca cea initiala nu ar mai face fata nevoii crescute de resurse. AmanetOnline face toate acestea posibile.

Rapid si usor. In afaceri, informatia inseamna totul. Uneori, in functie de cat de repede si corect vine informatia, se poate face diferenta intre succes si faliment. De acee, persoanele din agentii trebuie sa lucreze cu informatii actuale (conforme cu nivelul fiecaruia de acces). De asemenea, in functie de politica firmei dumneavoastra, ExchangeOnline permite ca orice operator sa comunice si sa trimita mesaje, sugestii, alerte, atentionari, operatorilor de la celelalte agentii si/sau persoanelor de decizie de la centru.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

O licenta ExchangeOnline este valabila pentru o singura agentie. Utilizarea acestei solutii software in mai multe agentii presupune achizitia cate unei licente pentru fiecare dintre aceste agentii.

Detalii