ExchangeOnline este SINGURA solutie software INTERCONECTATA avizata in 2018 de Ministerul Finantelor Publice conform OUG 28/1999 si OUG 8/2015 cu modificarile ulterioare (privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale si impunand obligativitatea folosirii de la 1 noiembrie 2018 de software avizat cu imprimanta fiscala cu jurnal electronic) si dispune de retea de service nationala de peste 300 unitati pentru a permite caselor de schimb valutar functionarea in parametrii impusi de legislatia in domeniu. Kitul fiscal este format din programul de schimb valutar, imprimanta fiscala cu jurnal electronic Datecs FP-700V si afisajul client DPD 201. ExchangeOnline este cel mai performant sistem de gestiune pentru casele de schimb valutar din Romania. Avizat si omologat de Ministerul Finantelor Publice atat in 2007 cat si in 2018 pentru casele de schimb valutar, sistemul software este dezvoltat in conformitate cu toate prevederile legale in vigoare si dispune de experienta utilizarii platformei cloud inca de la prima avizare.

Unul dintre avantajele cheie ale ExchangeOnline este acela ca, indiferent de numarul de agentii de care dispuneti, puteti opera toata afacerea centralizat si puteti urmari activitatea agentiilor de la distanta. Astfel, aveti posibilitatea sa modificati cursurile de schimb de la orice agentie, sau chiar puteti bloca sau reactivativa cumpararea/vanzarea de anumite valute la una sau mai multe dintre agentiile dumneavoastra.

Aveti acces la toate acestea, la orice ora, in orice zi, de oriunde v-ati afla, in tara sau in strainatate. Dumneavoastra, administratorul sau orice alt angajat caruia ii dati acces la aceste date sau la o parte dintre aceastea. Profitul fiecarei agentii sau profitul global poate fi urmarit in orice moment al zilei. Puteti vedea cum a evoluat profitul rezultat din tranzactionarea anumitor valute, pe anumite perioade de timp. Totul este disponibil instantaneu, fara nicio pierdere de timp.

Fie ca dati mana libera agentiilor sa modifice diverse cursuri de schimb valutar, fie ca doriti sa coordonati toate cursurile de schimb si comisioanele de la centru, ExchangeOnline este pregatit sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru o desfasurare cat mai buna a activitatii. La sfarsitul zilei dispuneti de toate rapoartele de care aveti nevoie, fara ca agentiile sa iroseasca timp cu trimiterea acestor documente sau fisiere de raportare. Astfel se elimina erorile si intarzierile datorate factorului uman.

Monitorizarea activitatii fiecarui operator din agentie se poate realiza de la centru in timp real, impreuna cu istoricul schimburilor valutare pe care acestia le efectueaza si cu eventualele observatii ce pot fi introduse de catre operatori in cadrul anumitor schimburi valutare. Fie ca este vorba despre Western Union, MoneyGram sau alt serviciu international de transfer de bani, ExchangeOnline este pregatit si poate lucra in paralel cu acestea.

Toate operatiile executate cu ExchangeOnline - POS schimb valutar - genereaza note contabile ce pot fi exportate in orice moment printr-o simpla apasare de buton. Beneficiati de un sistem de mesagerie prin intermediul caruia puteti comunica simultan cu unul sau mai multe magazine, astfel incat niciun mesaj nu se pierde sau nu poate fi ignorat de catre angajatii dumneavoastra.

Faptul ca beneficiati automat de siguranta datelor este un avantaj forte al ExchangeOnline. Aveti totul in siguranta, indiferent de ce se intampla cu calculatoarele din agentii sau de la sediu. Sunteti atentionat imediat in cazul in care apar alerte legate de Oficiul National Pentru Combaterea Spalarii Banilor, alerte legate de soldul total din casa sau alte alerte configurabile.

Avantajele ExchangeOnline pentru clienti

Urmarirea in timp real a evolutiei profitului si a volumului tranzactiilor. Dumneavoastra, administratorul afacerii, puteti vedea sau urmari oricand, in timp real, profitul pe care il faceti pe fiecare schimb valutar, sau total pe zi, pe agentie, pe ora, pe luna, pe fiecare valuta in parte, si nu depindeti de contabil sau de rapoartele altor angajati.

Protectie anti-frauda. Incepand din momentul in care incepeti sa folositi ExchangeOnline, orice grija legata de datele din baza de date nu mai exista, pentru ca aveti garantata securitatea si confidentialitatea datelor, astfel ca niciun angajat nu va poate modifica datele din urma si sunteti ferit de orice incercare de fraudare a firmei dumneavoastra. Puteti urmari activitatea fiecarui operator in parte.

Export rapid de date contabile. Niciodata nu veti avea in contabilitate date eronate, pentru ca acestea nu trebuie transcrise de contabil sau de alti angajati, ci se exporta automat in format contabil.

Raportari BNR cu un singur click. Raportarile BNR se fac face cu un singur click, cu date direct exportate din aplicatie, fara sa piarda nimeni timp cu completarea formularelor Excel si generarea de fisiere complicate.

Call-center cu consultanti profesionisti. Departamentul de consultanti tehnici va sta la dispozitie in fiecare zi si va ajuta sa rezolvati eventualele probleme pe care le intampinati, dumneavoastra sau operatorii din agentiile dumneavoastra.

Managerii detin controlul total al afacerii lor. Datorita faptului ca sistemul software este online, administratorii si managerii pot urmari si gestiona in timp real parametrii agentiei/agentiilor de schimb valutar in orice moment, de oriunde s-ar afla, in tara sau strainatate. Cum vi s-ar parea ca de acum inainte, oriunde veti fi in lume, la orice ora, sa aveti acces la toate operatiile din cadrul firmei? De exemplu, consultati anumiti indicatori personalizati, si apoi va puteti relaxa si bucura de libertatea unui concediu mult asteptat.

Toate operatiile valutare sunt controlate de administratori. Administratorii sau managerii caselor de schimb valutar au posibilitatea sa blocheze sau sa reactiveze operatiile de cumparare sau vanzare ale anumitor valute la anumite agentii; de asemenea pot imediat schimba cursurile de schimb valutar de la o agentie la alta.

Orice profit poate fi urmarit automat, de oriunde. Profitul obtinut la fiecare agentie si/sau profitul global se poate urmari in orice moment al zilei, chiar si de pe telefonul mobil. Totul este disponibil instantaneu, fara nicio pierdere de timp.

Toata activitatea operatorilor din agentii este controlata de manager, direct de la sediu. In functie de politica firmei, se poate da sau nu mana libera operatorilor din agentii pentru a modifica diverse cursuri de schimb valutar, sau se poate face astfel incat doar administratorii sau managerii sa coordoneze aceste modificari per agentie sau global, direct de la sediu.

Operatiile realizate in cadrul unei agentii se regasesc in rapoartele individuale sau globale. Se poate urmari in timp real activitatea din agentii, la nivel global, per agentie sau chiar pe fiecare operator in parte, totodata fiind disponibile rapoarte de performanta si statistici grafice ale tuturor indicatorilor de lucru.

Rapoartele si statisticile sunt centralizate automat la sediu. Atat in cursul zilei, cat si la sfarsitul acesteia, administratorii sau managerii dispun de toate rapoartele de care au nevoie, fara ca agentiile sa iroseasca timp pentru a trimite catre sediu anumite documente sau fisiere de raportare.

Comunicare stransa intre toti operatorii. Programul include un sistem de mesagerie prin intermediul caruia sediul poate comunica simultan cu operatorii din una sau mai multe agentii.

Transferuri sigure monitorizate. Orice transfer de numerar este posibil sa fie monitorizat de la sediu, avand controlul asupra acceptarii/respingerii transferurilor de numerar.

Datele dumneavoastra nu se pot pierde niciodata. Casa de schimb valutar va avea garantata siguranta datelor, indiferent de ce se intampla cu statiile de lucru din agentii sau cu calculatorul de la sediu. In acelasi timp, punem accent pe confidentialitatea tuturor datelor, aceasta fiind garantata prin contract ferm.

Schimburi valutare offline. Schimburile valutare se pot executa indiferent daca exista sau nu conexiune la internet. Astfel, nu pierdeti niciun clienti si puteti inregistra legal toate operatiunile valutare.

Aveti libertate de actiune. Sistemul dispune de un modul distinct pentru operatii Western Union, MoneyGram, MoneyBookers, etc, fiind posibila introducerea tuturor acestor operatii in registrul de casa. Cu ajutorul rapoartelor de miscari si de profit se pot oricand filtra si evidentia tipurile de activitate cele mai productive, acesta reprezentand pentru manageri un mecanism foarte eficient in luarea celor mai bune decizii.

Documentele emise se pot retipari oricand. Toate documentele generate de program se pot revedea si tipari oricand, atat de la agentie (pentru documentele emise in acea locatie), cat si de la sediu (orice documente emise, atat la sediu, cat si in agentii).

Contabilitatea se simplifica foarte mult si devine mai eficienta. Programul este pregatit complet si pentru prelucrarea datelor contabile rezultate din activitatile agentiilor. Prin apasarea unui singur buton se exporta articolele contabile complete si finale necesare pentru bilant si balanta, astfel ca activitatea de contabilitate este extrem de facila.

Managerii sunt atentionati prin alerte imediat ce apare o neregula financiara. Managerii sau administratorii sunt atentionati imediat in cazul in care apar alerte legate de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, alerte legate de soldul total din casa, sume asigurate din anumite locatii, sau alte alerte configurabile.

Optiune automata de schimbare a cursului valutar afisat. Se poate opta pentru ca programul sa gestioneze automat o tabela electronica de afisaj sau un monitor/ecran/televizor, cursurile de schimb din agentie fiind afisate catre public in timp real. Astfel nu este nevoie sa se tipareasca si sa se schimbe manual cursurile valutare.

Fapt cert

ExchangeOnline este solutia sofware superioara tuturor celorlalte solutii existente pe piata din Romania, si din ce in ce mai multe case de schimb valutar migreaza catre utilizarea solutiei noastre. Prin eliminarea "timpilor morti" si avand la dispozitie avantajele gestiunii in timp real si dispunand de eficienta marita in lucru, persoanelor de conducere le ramane mai mult timp si isi pot permite sa planifice diverse dezvoltari si/sau extinderi in ceea ce priveste agentiile,personalul din agentii, numarul de valute tranzactionate, etc.

In prezent, un numar important de case de schimb valutar folosesc ExchangeOnline cu succes. Indiferent daca vorbim despre 3 agentii sau de 300 de agentii, ExchangeOnline este la fel de performant dar si de usor de utilizat, putand sa gestioneze rapid si cu usurinta orice situatie, in timp real.

In atentia distribuitorilor

Va invitam sa le transmiteti clientilor dumneavoastra cat mai multe detalii despre ExchangeOnline, acestia avand astfel posibilitatea de a intra in clubul select al caselor de schimb valutar ce nu au niciodata grija sigurantei datelor, a modificarilor legislative, ce nu depind nici de o intreaga armata de oameni, si nici de un munte de hartii si documente fara sens. Este vorba despre companiile ale caror manageri au controlul total in ceea ce priveste monitorizarea in orice moment a gestiunii, activitatii si profitului. Acestora, ExchangeOnline le va fi mereu un partener de nadejde.

Caracteristicile sistemelor online

Folosind ExchangeOnline, datele dumneavoastra sunt stocate in cloud, pe servere de clasa, sigure, actualizate si urmarite. Cloudul Datagram se afla intr-un data center ultra-modern si extrem de sigur.

Detalii

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii