Ce spun clientii despre program?

Radu Silescu, Director dezvoltare companie de schimb valutar, Craiova

ExchangeOnline - POS schimb valutar - este Nr. 1 din punct de vedere al cerintelor noastre in domeniul caselor de schimb valutar. Gestionarea curenta, zilnica a unitatilor noastre este acum mult mai usoara si mai rapida. Remarcabil.

Doru Mihailescu, Director distribuitor autorizat, Bucuresti

Competenta, solicitudine, profesionalism – acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza colaborarea noastra de peste 4 ani cu firma Datagram si programul ExchangeOnline - POS Exchange.

Catalin Nitu, Administrator, Brasov

Multumim echipei Datagram pentru calitatile lor deosebite de suport, atunci cand vine vorba despre a intelege nevoile clientilor si a fi alaturi de acestia in timp real.

George Cazacu, Director economic, Iasi

ExchangeOnline este cel mai accesibil sistem de gestiune financiar-contabila cu POS avizat adresat domeniului schimbului valutar si adaptat de asemenea societatilor mici si foarte mici.

Crina Salbei, Director, Bucuresti

Cu ExchangeOnline lucrurile se stabilizeaza si merg aproape de la sine pe fagasul potrivit.

Viorela Arlu, Director operational, Cluj-Napoca

Totul a mers usor, asa cum era de așteptat. Continuam impreuna. Pe data viitoare!

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

O licenta ExchangeOnline este valabila pentru o singura agentie. Utilizarea acestei solutii software in mai multe agentii presupune achizitia cate unei licente pentru fiecare dintre aceste agentii.

Detalii