Operatiile ce pot fi realizate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Caracteristicile cele mai importante

 • Se afiseaza situatia din agentie in ziua curenta: cursurile de schimb (cumparare si vanzare), soldurile fiecarei valute; total cumparari si total vanzari pentru fiecare valuta, cursul BNR pentru fiecare valuta, transferuri totale catre/de la sediu, transferuri totale catre/de la alte locatii, transferuri totale catre/de la banca, totaluri schimburi valutare realizate in cursul zilei, jurnal de schimburi valutare). Se pot urmari si transferurile initiate din agentie si nereceptionate de catre destinatar.
 • Realizarea schimburilor valutare se face foarte rapid, urmand 2 sau 3 pasi (in functie de setarile companiei dumneavoastra) care il ghideaza pe operator pana la finalizarea tranzactiei, unul dintre acestia fiind tiparirea formularului de acceptare a tranzactiei. Se pot folosi sabloane de schimb valutar (de la sediu) pentru realizarea si mai rapida a tranzactiilor. Schimbul valutar se finalizeaza cu afisarea informatiilor despre tranzactie pe afisajul vizibil clientului si cu printarea automata a bonului fiscal de catre imprimanta fiscala Datecs FP550T.
 • Se poate realiza transfer intern de numerar, daca operatorului din agentie i se permite trimiterea / primirea de numerar de la sediu si / sau celelalte agentii. Conform transferurilor se genereaza dispozitii de plata si dispozitii de incasare.
 • Tranzactii cu banca, tranzactii cu asociatii: drepturi specifice optionale pentru operatorii din agentii.
 • Diverse tipuri de operatii cu incasari sau plati de numerar sunt disponibile (dupa definirea acestora la sediu). Operatorii agentiilor pot avea acces la aceste operatii, daca se face astfel configurarea din sediu.
 • Mesageria interna - se poate limita trimiterea de mesaje, in asa fel incat acestea sa se trimita exclusiv catre sediu.

 • Rapoarte de agentie: registrul de casa (lei si valuta), panou interior agentie, lista completa a dispozitiilor de incasare si plata, schimburile valutare (se pot vizualiza pentru o zi anume sau pentru un interval de date), tranzactiile realizate in cadrul agentiei (toate tranzatiile sau de un anumit tip: schimburi valutare, transferuri interne, cu banca sau cu asociatii, operatii diverse, reevaluare cursuri), profitul realizat pe fiecare tranzactie sau totaluri pe diverse tipuri de tranzactii pe o anumita perioada de timp, centralizatoare cu toate operatiile efectuate la o locatie la o anume data sau un interval calendaristic, etc.
 • Se poate genera din program tiparirea de catre imprimanta fiscala a rapoartelor X si Z, dar si a rapoartelor de memorie fiscala dupa data inchiderii si dupa numarul inchiderii.
 • Alerte de transferuri de numerar in asteptare, alerte de mesaje noi.
 • Interfata pentru SEDIU

  Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

  Detalii

  Pachete si module

  O licenta ExchangeOnline este valabila pentru o singura agentie. Utilizarea acestei solutii software in mai multe agentii presupune achizitia cate unei licente pentru fiecare dintre aceste agentii.

  Detalii

  Legislatie schimb valutar

  Operatiile pe care le veti realiza pe platforma ExchangeOnline vor fi acoperite de lege. Astfel, am enumerat cateva articole de lege si cateva instructiuni ce reglementeaza functionarea caselor de schimb valutar.

  Detalii