Misiunea noastra este aceea de a adauga plus de valoare afacerilor beneficiarilor nostri si de a le maximiza profitul prin furnizarea celor mai performante solutii si servicii software, dar nu oricum ci la preturi rezonabile. Viziunea noastra strategica este aceea de a fi recunoscuti de catre clientii nostri drept cel mai bun furnizor de solutii software.

De ce noi?


Valori profesionale solide
Valorile noastre ghideaza modul in care lucram cu beneficiarii nostri. Prin responsabilitate, integritate, inovatie, lucru in echipa, concentrare pe calitate si multa pasiune, am creat o cultura organizationala eficienta, unde ideile, oamenii si succesul infloresc.


Calitate
Pentru atingerea obiectivelor noastre si ale clientilor nostri, avem ca obiectiv excelenta, atinsa prin progresul continuu.


Inovatie
Pentru a crea plus de valoare pentru toti beneficiarii nostri, promovam inovatia si creativitatea, adoptand o cultura organizationala in care toata lumea este incurajata in mod activ sa isi exprime ideile si sa le puna in aplicare.


Lucrul in echipa
Suntem dedicati unei culturi a lucrului in echipa si a colaborarii intre cei ce lucreaza la Datagram. Lucram in echipa, responsabil si eficient, tintind mereu catre rezultate superioare, intotdeauna intr-un mod profesionist.


Pasiune
Punem pasiune in munca noastra. Consideram ca nimic nu se poate cladi solid fara sa ne implicam 100% in ceea ce facem.

Sarcina noastra este sa ascultam, sa cercetam si sa intelegem cerintele dumneavoastra, pentru a putea oferi solutii ce se potrivesc nevoilor specifice ale fiecarui client in parte. Astfel, adaugam valoare afacerii dumneavoastra si ii maximizam beneficiile. Din integrarea abilitatilor noastre cu contributiile clientilor obtinem rezultatele dorite.

Echipa noastra consta din profesionisti cu experienta in proiecte de dezvoltare software. Arhitectii nostri in dezvoltare software au certificari recunoscute si va garanteaza un software stabil, scalabil si solid. Programatorii nostri sunt certificati si dezvolta programe ce functioneaza fara probleme. Veti primi aplicatii bine testate. Si, in fine, managerii nostri de proiect se asigura ca implementarea solutiei dumneavoastra va fi gata in cel mai scurt timp. Avem o rotatie redusa a personalului, astfel mentinand o echipa stabila si, de asemenea, un mod de lucru eficient.

Istoric

Datagram este fondata in 2001, avand de la inceput un profil orientat catre oferirea de solutii software dedicate. In primii ani compania s-a orientat spre oferirea de servicii de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. Ulterior, managementul companiei a decis sa fructifice experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu, Datagram dezvoltand o serie de solutii software pentru piata romaneasca, precum si servicii specifice.

In calitate de producator al marcilor AmanetOnline, ExchangeOnline, Trezora, Pesticide si Nota10, ne-am dezvoltat permanent reteaua de clienti, atat printr-o politica de preturi adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea de facilitati clientilor. Produsele Datagram asigura managementul a peste 4000 de firme / unitati / agentii la nivelul intregii tari, numarul fiind intr-o continua crestere.