Serverele din cloud-ul ExchangeOnline sunt gazduite in cel mai mare data center din Bucuresti, intr-o infrastructura de tip cloud cu acces inchis.

Firma noastra a ales aceasta organizare a datelor si a traficului de date dupa o foarte amanuntita analiza a tuturor tehnologiilor IT existente pe piata. Astfel, suntem in masura sa oferim clientilor nostri programe ce functioneaza extrem de rapid, raspund cu date in timp real, si asigura o securitate a datelor la cel mai inalt nivel.

De asemenea, este important de mentionat faptul ca datele nu pot fi pierdute de catre clientii nostri, intrucat nu sunt stocate pe statiile de lucru de pe care se opereaza, ci pe servere securizate si in care mecanisme de backup automat functioneaza si sunt controlate zilnic.

Modul in care se desfasoara parteneriatul cu orice client este urmatorul:

  • Initial, clientul primeste de la Datagram un singur nume de utilizator si o parola presetata;
  • cu aceste date se poate conecta la program si la server;
  • odata conectat, utilizatorul - pe de o parte poate modifica parola de acces primita de la Datagram - si pe de alta parte poate adauga si alti utilizatori (si parolele aferente acestora) care vor avea diverse nivele de acces la agentii/locatii/sediu ale clientului nostru;
  • din acel moment, in mod oficial Datagram nu va mai avea acces la aceste parole ale utilizatorilor clientilor nostri, acestea fiind criptate MD5 cu cheie pe 256 biti.

In acelasi timp, asa cum este lesne de imaginat, orice sistem informatic este necesar sa posede cel putin un mod in care poate fi accesat si administrat de catre un administrator de sistem. In caz contrar, un astfel de sistem nu ar putea fi util intrucat nu s-ar putea niciodata dezvolta, corecta sau imbunatati, fiind doar o cutie neagra la care nimeni nu are acces.

In cazul sistemului nostru informatic (al carui intreaga putere de calcul o punem la dispozitia clientilor nostri), accesul la panoul de administrare al serverelor se face de catre o singura persoana, pentru care firma noastra garanteaza contractual prin clauzele de confidentialitate incluse in contractul dintre noi si fiecare client.

Acest acces este de altfel extrem de util in eventualitatea cazurilor in care sunt necesare anumite ajustari ale programului sau bazei de date - fie ca vorbim despre modificarea legislatiei, despre modificarea modului de calcul al anumitor indicatori ai programului, sau chiar dezvoltarea propriu-zisa a functionalitatilor acestuia. Desigur, intotdeauna aceste operatii de gestiune a bazelor de date se vor face de catre persoane instruite special si pregatite la cel mai inalt nivel sa execute astfel de sarcini.

Suntem bucurosi si totodata mandri de faptul ca nu a existat nicio sesizare negativa in acest sens din partea nici unuia dintre clientii nostri, si mai ales ca in toti acesti ani nu a existat nicio terminare de contract intre firma noastra si vreunul dintre clientii nostri.

In concluzie, vom depune intotdeauna eforturi pentru a asigura clientilor nostri servicii la calitate premium, securitatea datelor avand un rol esential in modul de operare al companiei noastre.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii

Legislatie schimb valutar

Operatiile pe care le veti realiza pe platforma ExchangeOnline vor fi acoperite de lege. Astfel, am enumerat cateva articole de lege si cateva instructiuni ce reglementeaza functionarea caselor de schimb valutar.

Detalii