Cu ExchangeOnline, va instalati cel mai modern sistem de gestiune a caselor de schimb.


  • Securitate maxima, protocol de criptare SSL
  • Valorile cursului stabilite la sediu, in timp real
  • Personalizare drepturi de acces ale agentiilor
  • Generare automata formular de tranzactie
  • Panou intern cursuri valutare curente
  • Crearea automata a alertelor BNR si ONPCSB

Caracteristici

Solutie software avizata si omologata de Ministerul Finantelor Publice dedicata caselor de schimb valutar, dezvoltata in conformitate cu prevederile legale. Magazinele de schimb valutar sunt urmarite, coordonate si gestionate in timp real de la sediu. Kitul fiscal este format din programul de schimb valutar, imprimanta fiscala Datecs FP550 T si afisajul client DPD 201.

Detalii

Avantajele sistemului de gestiune ExchangeOnline

Securitate

Programele online sunt mai sigure

Atunci cand folositi ExchangeOnline, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

La zi

Cea mai performanta versiune

In comparatie cu programele traditionale pentru care este nevoie sa descarcati de pe internet si sa instalati diverse actualizari, produsele noastre se actualizeaza automat. Beneficiati intotdeauna de cea mai recenta si performanta versiune.

Scalabilitate

Va puteti extinde usor reteaua

Este esential sa aveti posibilitatea de a creste si de a va extinde fara a fi implicate costuri ridicate de achizitie a unui alt program sau chiar a unei alte arhitecturi pentru ca cea initiala ar fi depasita. ExchangeOnline face toate acestea posibile.

Accesibilitate

Totul intr-un singur loc.

Un avantaj cheie al arhitecturii online este acela ca toate datele companiei dumneavoastra sunt centralizate si accesibile de oriunde v-ati afla, in orice moment al zilei. Puteti accesa informatia de oriunde. Sigur, securizat, protejat de parole.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii casei de schimb valutar. Managementul casei de schimb foloseste aceasta interfata pentru a seta agentiile, cursurile de schimb, valutele care pot fi tranzactionate, etc.

Detalii

Interfata AGENTIEI

Operatiile ce pot fi efectuate de operatorul din agentie sunt configurate de la sediu, de managementul casei de schimb. Interfata agentiei este simpla, permitand operatorului sa o invete in maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

O licenta ExchangeOnline este valabila pentru o singura agentie. Utilizarea acestei solutii software in mai multe agentii presupune achizitia cate unei licente pentru fiecare dintre aceste agentii.

Detalii